• Social Media ->

Profiel

Petra HofwegenMijn naam is Petra Hofwegen. Ik ben getrouwd met John en we hebben samen vier kinderen. Onze “eerste” was gelijk een drieling, twee meisjes en een jongen en twee jaar later kwam er nog een mannetje bij.

Ik heb een afgeronde HAVO opleiding, kon goed leren, maar ik was toch liever met mijn handen bezig. Een zogezegd “doe-mens”! Ik ben begonnen in de verpleging, daarna jarenlang tandartsassistente geweest. Vervolgens ben ik gaan werken op een orthodontie laboratorium als technieker, diverse opleidingen gedaan waaronder ook ortho-assistente en dat is nu mijn uiteindelijke werk.

Creativiteit en muzikaliteit zijn twee eigenschappen die heel goed bij mij passen. Al jaren speel ik altsaxofoon en op muzikaal gebied heb ik aardig wat bereikt. Ik ben zeer actief bij Muziekvereniging Excelsior te Papendrecht. Na het volgen van een koordirigentencursus en een deel van de opleiding tot Harmonie-Fanfare dirigent heb ik ongeveer tien jaar het opleidingsorkest gedirigeerd. Voor mij was de oprichting van Muziekschool Papendrecht een logische volgende stap. Ik geef hier veel cursussen, zoals AMV, blokfluitles en gitaarworkshops. Inmiddels is dit ook onder gebracht bij Het Familiehuis omdat ik muziekschool te “groot” vond klinken.

Toen mij onverwachts een ruimte te huur werd aangeboden, heb ik de kans gegrepen om ook de creatieve kant van mij te gaan ontplooien. Koken en crea is leuk! Het zoeken naar kinderfeestjes voor mijn kinderen deed mij doen beseffen dat er in deze regio nog wel wat ontbrak. Inmiddels mocht ik deze ruimte in februari 2016 inruilen voor een mooie ruimte aan huis.
Ik hoop van harte dat ik kan voorzien in een behoefte voor jong en oud en voor elk budget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment