• Social Media ->

Links

www.muziekschoolpapendrecht.nl

De Muziekschool is eind 2005 opgericht met ambitieuze plannen gericht op opleidingen van kinderen en volwassenen. Zowel op het gebied van groepsonderwijs als individuele instrumentale lessen, workshops, uitprobeercursussen en onderricht aan de basisscholen.

www.papendrecht.net

Papendrecht.net is in de eerste plaats een ontmoetingsplek met een sociale insteek voor Papendrechters door het aanbod van algemene informatie en nieuws. Verder wil het een compleet aanbod van Papendrechtse links aanbieden en fungeert het op deze wijze als dé startpagina voor Papendrecht.

www.tuinierenmetdiana.nl

Heeft u geen groene vingers, maar wilt u toch genieten van een mooie, goed onderhouden tuin? Of misschien heeft u wel groene vingers, maar ontbreekt het u aan tijd om uw tuin te onderhouden? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

www.mirandaschmink.nl

Ik ben Miranda, na het volgen van een workshop schminken is het schminkvirus toegeslagen en ben ik vele kinderen gaan schminken. Ondertussen ook een workshop van Mark Reid, Heather Green(banks) en Marcela Murad gedaan, dit zijn painters uit Amerika! en ook Lea Shelley uit Canada. en heb ik sinds 1 september 2012 mijn eigen bedrijfje gestart in papendrecht.

www.kop-papendrecht.nl

Kleine Ondernemers Papendrecht (KOP) is een groep enthousiaste, zelfstandige ondernemers uit Papendrecht . Iedere ondernemer werkt kindergericht en biedt producten en/of activiteiten aan kinderen.( en ouders)

www.oil4.nl

Oil4 is het full-service Internetbureau voor online communicatie. Van webdesign en development tot het oplossen van uiteenlopende online vraagstukken, op het gebied van vormgeving, web, social media en online marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment