• Social Media ->

Kookfeestje

Kookfeestjes vanaf 4 jaar of vanaf 8 jaar

Kookfeest vanaf 4 jaar:

Een kookfeestje voor de kleine “feestgangers”. Lekker eten. Koken is heel erg leuk : eerst maken we een placemat en voordat we gaan koken gaan handen wassen en de schort voordoen! De recepten zijn eenvoudig en toegankelijk.
We gaan je helpen om dingetjes te snijden, maken we leuke hapjes, b.v. een kleine pizza of worstenbroodjes, of toastjes… Die bak ik voor je in de oven. Uiteraard ook met een lekker toetje, en daarvoor moeten we misschien wel wat mixen, heb je dat al eens gedaan? Voor je het weet, kun je mama helpen in de keuken.
Koken wordt gedaan op inductie : alleen de pan is warm, de plaat niet , geen open vuur.

De maaltijd kan fungeren als lunch of avondmaaltijd.

DE PIRATENKEUKEN: De gerechten kunnen b.v. bestaan uit houtenbeen cocktail, Berends Brokken, kanonskogel pizza, piratengebakje en Piet Piratensoep.

HET SPROOKJESDINER: Wat te denken van b.v. het wolken toetje, soep van de prinses op de erwt, assepoesters hapje, het huisje van Hans en Grietje, de appel van Sneeuwwitje en we hebben nog veel meer ideeën.

Duur: 2 uur

Kosten : zie Prijslijst

Let op : alleen op zaterdag (tijd in 0verleg) of op woensdag vanaf 16.00 uur.

Kookfeest vanaf 8 jaar:

Vind jij koken ook zo leuk! Lekker met je vrienden en vriendinnen een maaltijd in elkaar zetten?
Dan is dit feestje wat voor jou. Na de uitleg van het menu gaan we in teams van 2 of 3 personen aan het werk! Op verzoek kan er voor een specifiek thema gekozen worden (Oosters, Italiaans, Mexicaans, voetbal, Olympische spelen, noem maar op..) en als je echt iets niet lust hoor ik dat graag van te voren. Uiteraard gaan we het ook allemaal opeten.

Koken wordt gedaan op inductie : alleen de pan is warm, de plaat niet , geen open vuur. Een Kookfeest is vanaf 8 jaar en vind einde middag plaats (tijden in overleg) en dient als avondmaaltijd.

Duur: 2 uur

Kosten : zie Prijslijst

Let op : alleen op zaterdag (tijd in overleg) of op woensdag vanaf 16.00 uur.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment