Knutselen of ...

  • Social Media ->

Knutselen of bloemschikken

 

 

KNUTSELEN PLUS : €14,00 pp

Op dit  knutselfeest knutselen we ook met basismateriaal MAAR  je mag ook kiezen om iets te maken wat je echt kan gebruiken: een canvas schilderij, een lampje, een tas, een t-shirt, een etui, een toilettas, dierenfiguren…of misschien heb je zelf een idee? Graag vooraf de keuze opgeven. Pannenkoeken eten en drinken is inclusief.

Verdere informatie en extra’s zie : Prijzen.

 

KNUTSELEN BASIS : € 12,00 pp

Niets is leuker dan lekker knutselen. Met veel basismateriaal en recycle materiaal kun je namelijk erg leuke dingen maken. Wol, verf, glazen potten, lege doosjes en blikjes, voor lichtjes, sieradendoosje, schatkist, armbandje, auto’s…noem maar op. Ik probeer steeds iets anders te verzinnen al naar gelang het beschikbare materiaal en het seizoen. Pannenkoeken eten en drinken is inclusief.

 

BLOEMSCHIKFEESTJE

Op verzoek laatst een bloemschikfeestje georganiseerd. Dit bleek een groot succes. Wie weet is dit ook wel een leuk feestje voor jou! Lekker verven, een mooi bordje er onder plakken, een beetje leren hoe je alles op zijn plek kan steken. De bloempot mag ook nog beplakt worden. Ook maken we met de hand wat stekers, met veertjes, bloempjes enz. Het stukje mag natuurlijk mee naar huis. Pannenkoeken eten en drinken is inclusief.