• Social Media ->

Beautyparty

Dit feestje is een echt meiden feestje,  een heerlijk middagje tutten met vriendinnen….Laat je lekker verwennen. Je gaat  veel leren en zelf doen.  O.a. gezicht reinigen, masker en verzorgen, voetenbadje, nagellakken en oogmake-up aanbrengen. Het masker is op natuurlijke basis en geschikt voor iedereen.

NIEUW: Er zijn een aantal elementen je ook zelf gaat maken.

KIES 2 ELEMENTEN (inbegrepen), WIL JE ER 1 OF MEER EXTRA ERBIJ? DIT KOST PER ITEM €2,00 MEER.

Keuze kan gemaakt worden uit de volgende items: huid / massage olie: kies je favoriete geurtje en maak je eigen olie en doe dit in een bijpassend pompflesje; scrub / badzout: in een goed afsluitbare pot neem jij je eigen gemengde zout mee. Helemaal in je zelf gekozen geur en gemengd met mooie droogbloemetjes; lipgloss: in een klein doosje je eigen lipgloss mengen op kleur, geur en glitters. Dat is toch tof?; houder voor wattenschijfjes: is meer een knutseldingetje die je uiteraard compleet met wattenschijfjes meeneemt. Zeepflesje met badschuim; zoek een lekkere badschuim uit en meng het mooi met wat glitters en giet het in jouw eigen flesje! Zeepblokje: blanco gietzeep maak je helemaal je eigen favo! Goed mengen met een geur, kleur en diverse droogbloemetjes.

Alle materialen zijn aanwezig; graag wel zelf een handdoek per kind meenemen (of de deelnemers zelf). Inclusief drinken en een x wat te snoepen.

Beautymiddag is vanaf 7/8 jaar.(kinderen moeten bij de grond kunnen i.v.m. voetenbadje)

Duur feestje : ± 1,5 uur

Extra bij te reserveren : Pannenkoeken eten (duur is 30 min. extra)

Diverse dagen beschikbaar –  vraag naar de mogelijkheden

Kosten : zie Prijslijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment