• Social Media ->

 • Nieuwe workshops en feestjes

  Voor zowel de volwassenen als de kinderen zijn er weer leuke dingen toegevoegd. Sommige wat meer aangevuld of aangepast. En wellicht komt er nog wat bij. Mocht je zelf een leuk idee hebben?? Laat maar horen, misschien kunnen we er wat mee.

  Lees verder
 • Pizza feestje

  Als je liefhebber van pizza bent dan is dit echt superleuk! Maak een placemat en ga gauw aan de slag! Samen met je besties!

  Lees verder
 • Diverse feestjes vernieuwd!

  Deze zomer zijn we heel hard aan het werk met nieuwe concepten, leuke ideeën en veranderingen op de website.

  Want…het lijkt ons gewoon leuk om weer andere feestjes aan te kunnen bieden, misschien een iets andere opzet, maar nog steeds reuze gezellig!

  Lees verder
 • Check de beschikbaarheid!

  Ik heb en hele leuke baan, maar ook andere organisaties vinden mijn kunnen erg leuk! Soms zijn er al woensdagmiddagen voor je neus weggekaapt. Zaterdag behoort gelukkig ook tot de mogelijkheden. Dinsdagmiddag. (ruim van te voren) op aanvraag. De Agenda die ik goed probeer bij te houden “hangt”onder NIEUWS.

   

  Lees verder
 • Crea filmpjes

  In Corona tijd heb ik diverse leuke creafilmpjes gemaakt in opdracht van Suppord Papendrecht . Neem eens een kijkje op mijn you tube kanaal : Het Familiehuis. Ook kun je daar een heleboel leuke kookfilmpjes bekijken. Veel plezier!

  Lees verder
 • Het Familiehuis op youtube en facebook!

  Neem ook eens een kijkje op mijn facebook pagina. Daar doe ik altijd kort verslag van de activiteiten met leuke foto’s.

  Voor kinderen maak ik korte filmpjes van leuke gerechten om na te maken (met wat hulp). Deze kun je vinden op you tube: het familiehuis kookt.

  Lees verder
 • Het Familiehuis in de Media

  november 2012 – Papendrecht.net

  De Papendrechtse Petra Hofwegen is gestart met “Het Familiehuis”, dat creatieve workshops en kinderfeestjes aanbiedt in haar huis aan het Westeind 152. Hiermee heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. De voormalige antiek- en curiosahandel is omgetoverd tot een oergezellig onderkomen. Een huiskamer idee waar een grote eethoek staat, een keukentje, een lange werktafel en een stelling vol materialen.

  Lees het volledige artikel op Papendrecht.net >

  Lees verder